Zaev: Në ’43 nuk ramë në gjumë si bullgarë dhe u zgjuam si maqedonas

Ne reagojmë hapur ndaj deklaratave që vijnë nga Bullgaria tha kryeministri Zaev në lidhje me reagimin e Krasimir Karakaçanov, Zv/kryeministrit të Bullgarisë.

Advertisement

Në ’43 qytetarët maqedonas nuk ranë në gjumë si bullgarë dhe në mëngjes të zgjohën si maqedonas” – deklaroi Zaev.

Kjo pas reagimit të Karakaçanov i cili ka thënë “çdonjëri që ka lexuar dy fjalë histori e di që nuk ekziston identitet i ndarë maqedonas nga ai bullgar”.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *