Lladrovci takon Grubin: Respektimi i faktorit shqiptar nuk është çështje dëshirash

Kryetari i komunës së Drenasit dhe njëherit anëtar i lartë i PDK-së, Ramiz Lladrovci sot në Shkup ka takuar zëvendës kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Artan Grubin

Advertisement

Ai lidhur me këtë takim ka shkruar në rrjetet sociale se: “respektimi i faktorit shqiptar, nuk është çështje dëshirash por implementim ligjesh në rrugën integruese. Shumë punë e presin qeverinë e Maqedonisë së Veriut, suksese miku im, Artan Grubi. Qëndrueshmëria Juaj në këtë rrugë, është dëshmi e rrugës së drejtë. Suksese!”. Ja postimi i Lladrovcit në facebook:

Maqedonia e Veriut, ka hov të ri në implementimin e premtimeve gjatë fushatës nga BDI-ja. Përfaqësimi, prezantimi dhe përmbajtja e projekteve, janë garanci e të ardhmes së shqiptarëve në trojet e veta. Respektimi i faktorit shqiptar, nuk është çështje dëshirash por implementim ligjesh në rrugën integruese. Shumë punë e presin qeverinë e Maqedonisë së Veriut, suksese miku im, Artan Grubi. Qëndrueshmëria Juaj në këtë rrugë, është dëshmi e rrugës së drejtë. Suksese!

Respektimi i faktorit shqiptar, nuk është çështje dëshirash por implementim ligjesh në rrugën integruese. Shumë punë e presin qeverinë e Maqedonisë së Veriut, suksese miku im, Artan Grubi. Qëndrueshmëria Juaj në këtë rrugë, është dëshmi e rrugës së drejtë. Suksese!

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *