Arrestohet dileri 19-vjeçar nga Çegrani, ishte i dënuar me tri vite burg

Me datë 24 shkurt rreth orës 11:45 minuta në f. Çegran-Gostivar, nëpunës policorë të SPB Tetovë- Njësia e Punëve të Brendshme Gostivar e kanë privuar nga liria F.A. (19) nga ky fshat i dënuar me tri vite burg për kryerjen e veprës penale ”prodhim i palejuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”, në pajtim me nenin 215 të Kodit Penal. 

Advertisement

Pas arrestimit, të realizuar me urdhër gjyqësor, F.A. do të shoqërohet në Institucionin Ndëshkues-Përmirësues ”Burgu Tetovë” në Tetovë për vuajtjen e dënimit.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *