Dhëmbë dhe hundë të thyer – Lëndime të rënda trupore ndaj gazetarit hulumtues, Visar Duriqi

Lëndime të rënda trupore i janë shkaktuar gazetarit hulumtues të Insajderit dhe autorit të emisionit Indoks Visar Duriqi.

Advertisement

Duriqi ka realizuar një seri emisionesh hulumtuese të ekspozimit të krimit dhe korrupsionit.

Sulmi ndaj tij është kryer në hyrje të banesës në Fushë Kosovë pas një debati televiziv.

Sulmi fizik ndaj tij është bërë nga tre persona ende të panjohur. Tre persona e kishin pritur gazetarin Duriqi, para hyrjes së banesës së tij.

Ai është sulmuar posa ka dalë nga vetura e tij.

Policia ka dalë në vend ngjarje dhe është duke e hetuar rastin.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *