Bashkangjitu edhe ti – Protestë masive kundër padrejtësive nesër në Shkup

Është paralajmëruar protestë masive për nesër (E premte) në Shkup me fillim nga Çairi në ora 13:00.

Si kërkesa të protestës janë: Rishqyrtimi i rasteve të montuara si “Monstra”, “Sopoti, “Brodeci”, “Kumanova”, “Almiri”, si dhe “libri i gjeografisë”.

Bashkangjitu edhe ti! Nesër në ora 13:00 në lagjen Çair në Shkup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *