Me fushatë dhe telefonata Filipçe do t’i bindë qytetarët të vaksinohen kundër Covid

Do të organizojmë fushatë dhe do të bëjmë telefonata për t’i bindur qytetarët që të vaksinohen kundër Covid-19, ka njoftuar ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe derisa është përgjigjur në pyetjen: Pse qytetarët janë pak të interesuar për t’u vaksinuar?

Advertisement

“Ne planifikojmë edhe fushatë. Planifikojmë edhe telefonata nëpërmjet mjekëve amë. Unë besoj se sikurse e bëmë me epideminë e Morbilit, do ta bëjmë të njëjtën edhe tani”, tha Filipçe, transmeton TV21.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *