Dënohet me 18 vjet burgim 37-vjeçarja nga Ferizaj që vrau ish të dashurin dhe u arratis në Gjermani

Gjykata Themelore në Ferizaj ka dënuar sot me 18 vjet heqje lirie shtetasen kosovare M.P., për veprat penale vrasje e rëndë dhe mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve.

Advertisement

Kryetari i Trupit Gjykues i Departamentit për Krime të Rënda – Mustafë Tahiri, pas mbajtjes së shqyrtimit gjyqësor dëgjimit të palëve, administrimit të të gjitha provave, të pandehurën M.P. për veprën penale vrasje e rëndë, e shpalli fajtor dhe e dënoi me 17 vjet burg, ndërsa për veprën tjetër mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve me dy vjet. Konform nenit 80 të KPRK-së, gjykata të akuzuarën e gjykoi me dënim unik 18 vjet burg.

E pandehura më 31.08.2018, në Ferizaj, me dashje dhe në mënyrë dinake, ka vrarë A.K., me të cilin ishte në lidhje dashurie. Pas vrasjes, ajo ishte arratisur në Gjermani, ku pas vërtetimit të vendndodhjes, e njëjta arrestohet nga autoritetet gjermane dhe më 18.12.2019 ekstradohet në Kosovë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *