(FOTO) Mijallkov nën shoqërimin e policisë u soll në gjykatë

Ish-kreu i shërbimit sekret të Maqedonisë së Veriut, Sasho Mijallkov, arriti në Gjykatën Penale këtë mëngjes me një shoqërim policor për të dëgjuar vendimin për rastin “Target dhe Fortesa”.

Advertisement

Atij i kanoset burgim maksimal me 12 vjet e 11 muaj burg për përgjim masiv të paligjshëm.

Foto: Tomislav Georgiev

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *