Shqiptarja shpallet më e mira në Universitetin e Mjekësisë në Danimarkë

Sukseset e shqiptarëve anë e mbanë botës nuk kanë të ndalur. Të rinjtë shqiptar në vende të ndryshme të botës po arrijnë suksese të mëdha, kështu duke i bërë të gjithë krenarë me arritjet e tyre.

Në mesin e tyre është edhe Liridona Koxha nga Kosova, e cila fal përkushtimit të madh gjatë studimeve arriti të zgjidhet si studentja më e mirë e huaj në Universitetin e Mjekësisë në Danimarkë.

Ajo është nga Kaçaniku dhe ka përfunduar studimet për mjekësi në Universitetin e Kopenhagenit, duke u përzgjedhur ndër 5 studentët më të mira me të gjitha notat 10-she në Danimarkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *