Eskalon situata – Arrin ndihma e shpejtë te protesta, një polic u lëndua

Për shkak se eksaloi situata në protestën për “Monstrën”, pasi policia e bllokoi marshimin, një polic u lëndua. Lëndimi erdhi pasi protestuesit të revoltuar nga bllokada, i sulmuan ata.

Advertisement

Ka arritur edhe ndihma e shpejtë për t’i dhënë ndihmën e parë.
Protestuesit edhe pse ju dhanë afat 10 minutave policëve ta lirojnë rrugën, policët sërish nuk u kthyen prapa.
Plani ishte që marshi të vazhdojë drejt Gjykatës dhe Qeverisë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *