Stamboll – Nëna detyrohet t’i hedhë katër fëmijët e saj nga dritarja për t’i shpëtuar nga zjarri (Video)

Një nënë në Stamboll është detyruar që t’i hedhë nga dritarja katër fëmijët e saj, pasi zjarri kishte kapluar banesën ku jetonte.

Advertisement

Zjarri kishte shpërthyer në hyrje të banesës së familjes duke e detyruar kështu nënën që të kryente veprimin drastik para se të arrinin zjarrfikësit.

BBC shkruan se katër fëmijët dhe nëna e tyre kanë shpëtuar.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *