Ahmedi: Snajper, automatikë e kallashnikov! Shteti sot u ka shpall luftë të gjithë shqiptarëve me artilieri të rënda

Shkruan njëri nga organizatorët e protestës së sotme ne llogarinë e tij në Facebook:

Advertisement

“Snajper, automatikë dhe kallashnikovë !!!
Shteti sot u ka shpall luft të gjithë shqiptarve me artileri të rënda.
Ka të lënduar nga gjuajtjet e policve të cilët me mjete të forta gjuanin drejt turmës.
Dikur shqiptarët i vriste Ahmet Zogu dhe Esat Pashë Toptani, sot na vret lloji i tyre të cilët qëndrojnë në pushtet me kusht për të vrarë popullin e tyre .
Vdekje tradhëtarve, liri shqiptarve 🇦🇱”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *