“Ik se ta çava kokën, qen mu*i”, biznesmeni godet me grushte e shkelma gruan para spitalit të Fierit

Një ngjarje e rëndë është rregjistruar para ambientit të Spitalit të Fierit, ku një burrë i cili është dhe biznesmen, ka dhunuar një grua, duke e goditur me grushte e shkelma.

Advertisement

Sipas një dëshmitari nga vendngjarja, gruaja në fjalë i ka thënë diçka burrit, i cili është nervozuar dhe ka filluar ta godasë me grushte.

Ndërkohë, njerëzit që kanë parë skenën nuk kanë reaguar apo të ndihmojnë gruan, e cila mes të qarash dhe të bërtiturash, tenton të largohet nga dhunuesi.

Nuk dimë se çfarë lidhje mund të ketë qytetarja e dhunuar me burrin që e qëllon. “Ik se ta çava kokën , qen mu*i”, i thotë gruaja burrit që e dhunoi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *