Sekuestrohen katër kilogram heroinë dhe rreth një kilogram kokainë në Hasanbeg

Sipas Ministrisë së Punëve të Brendshme është arrestuar një 27 vjeçar nga Hasanbegu i Shkupit

Advertisement

“Më 21.12.2020, zyrtarë të policisë nga Departamenti i Policisë Kriminale – Sektori për Trafikim të Paligjshëm të Drogave, Armëve dhe Substancave të Rrezikshme, pas një urdhri të mëparshëm të gjykatës, kontrolluan shtëpinë dhe mjediset e tjera të E.M. (27) nga Hasanbegu, Shkup, i cili u gjet i përfshirë në shitjen dhe blerjen e heroinës dhe kokainës në zonën e Shkupit dhe në qytete në pjesën lindore të vendit.

Gjatë kontrollit, rreth katër kilogram e gjysmë heroinë u gjetën në bunkerë të bërë posaçërisht, të paketuar në disa pako me madhësi të ndryshme dhe rreth një kilogram kokainë, të shpërndarë gjithashtu në disa pako, të destinuara për shitje. Gjatë kontrollit, u gjet një pistoletë Magnum 357, një pistoletë HS dhe pako me rreth 200 fishekë.

E.M. është ndaluar dhe kundër tij do të ngrihet kallëzim penal nga prokuroria kompetente. Ministria e Brendshme do të vazhdojë në periudhën e ardhshme me aktivitete të vazhdueshme për shtypjen e trafikut të paligjshëm të drogës, si dhe lloje të tjera të krimit.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *