Duriqi: Vetëvendosje ta çon mallin e talibanëve në Afganistan (VIDEO)

Gazetari Visar Duriqi, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje duke mos i pranuar vendimet e KQZ-së dhe PZAP-së po përmbys pranimin e institucioneve.

Advertisement

“Prej kur ka filluar të matet me numra nuk është vetëm lëvizje. E ka ruajtur një këmbë në institucione tjetrën në rrugë. Është e tepër të thuhet, por ta çojnë mallin e talibanëve në Afganistan”, ka thënë Duriqi, njofton Klan Kosova.

“Mënyra e tyre, deklarata e fundit ku ju flitet për ligj këta e thonë po e kërkon populli. Deklarata e VV-së në këtë rast, është prit të jetë që “PZAP është e kapur”, por nuk presim se “injoroje se çfarë ka ndodh dhe populli po na do””.

Duriqi në Edicionin e Analizës është shprehur se krahasimin mes Vetëvendosjes dhe talibanëve e ka bërë duke u bazuar në mënyrën e të vepruarit.

“Bëra krahasimin mes Vetëvendosjes dhe talibanëve në metodën si operojnë. Nuk thash që Kurti është islamist.

Më shumë e shoh si ateist. Krahasimin e bëra me metodën se si talibanët operojnë me pushtetin, kur ju përshtaten vendimet janë të mira kur nuk ju përshtaten dalin në rrugë”.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *