Ka ndërruar jetë kryetari i Zagrebit

Kryetari i Zagrebit Milan Bandiq ka ndërruar jetë herët në mëngjes në moshën 66-vjeçare si pasojë e sulmi në zemër.
Mediat kroate shkruajeni se Bandiqit i është përkeqësuar gjendja vonë në mbrëmje, ndërsa edhe pse është dërguar me urgjencë në spital nuk ka mundur të mbijetojë.
Bandiq një kohë të gjatë ka pasur probleme shëndetësore me zemrën.
Ai ka lindur më 22 nëntor 1955 në Grunde, Bosnjë dhe Hercegovinë ku e ka mbaruar arsimin fillor dhe të mesëm. Ka mbaruar fakultetin e shkencave politike në Zagreb.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *