Është mbyllur një lokal në Shkup dhe janë arrestuar gjashtë persona

Nga policia kanë njoftuar se rreth orës 23:00 nëpunësit policorë nga Stacioni policorë Gazi Babë kanë kryer kontroll në një lokal në Creshevë të Shkupit me çka kanë konstatuar se lokali nuk ka qenë i regjistruar si dhe 5 persona dhe pronari i lokalit S.S 56 vjeç janë gjetur brenda në objekt.
Lokali është mbyllur nga Inspektorati i Tregut Shtetëror si dhe 5 personat dhe pronari janë shoqëruar në polici.
Pasi që të dokumentohet rasti i plotë do të ngritet akuzë sipas nenit 206 të Kodit Penal për “mosveprim në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë një epidemie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *