Shilegov po punëson 135 ushtarë partiak, ndër të cilët edhe shofer personal, akuzojnë nga VMRO-DPMNE

Ekonomia është në recesion, për 10 muaj 55 mijë njerëz kanë humbur vendet e tyre të punës për shkak të krizës së koronës, ndërsa kryetari i Komunës së Shkupit, Petre Shilegov po punëson 135 ushtarë partie në administratën e qytetit, akuzon grupi i këshilltarëve të VMRO-DPMNEsë në Qytetin e Shkupit.

Advertisement

Ata thonë se shumica në Këshillin e Qytetit të Shkupit sot morën vendim për të punësuar 135 punonjës të rinj partiak me kohë të caktuar në qytetin e Shkupit, për të cilin grupi i këshilltarëve të VMRO-DPMNEsë dhe Koalicionit votuan kundër.

Në listën e vendeve të punës që po hapen është edhe për një shofer shtesë të Shilegovit sepse punonjësi i parë ishte graduar në shef të departamentit në një kompani tjetër të qytetit. Në vend të administratës profesionale, Qyteti i Shkupit po merr administrim partiak, thuhet në njoftimin e grupit të këshilltarëve të VMRO-DPMNEsë në Qytetin e Shkupit.

Advertisement

Leave a Reply