“VMRO-ja është epiqendra e këtij tragjizmi shqiptar mbi rastet e montuara,faji edhe te partitë tjera”

Nga Urim Salihu:

Advertisement

“Kur i përmendni rastet e montuara përse e kurseni dhe nuk e përmendni fare VMRO në. Ajo është epiqendra e gjithë këtij tragjizmi shqiptarë. Vmro e di më mirë atë orkestrim rastesh ndaj shqiptarëve sepse të gjitha ndodhën nën qeverisjen e tyre.Vetëm pse doni ta bëni dhe në fakt e keni aleat për zgjedhjet lokale ,mos tentoni ta paraqisni si “parti viktimë”.Edhe në këtë kryesi të VMRO së ka plot njerëz të regjimit.LSDM ,BDI dhe më pas gjithë partitë shqiptare që qeverisën kanë pjesë të fajit kush më shumë e kush më pak në moszbardhjen e këtyre rasteve të trishta për shqiptarët si Lagjja e Trimave,Monstra,Alfa,Almiri etj etj.”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *