Polici “fotograf” në Mitrovicë, e fotografon një femër

Një polic ka bërë një gjest interesant në qytetin e Mitrovicës.

Advertisement

Ai është parë në sheshin e qytetit duke i bërë fotografi një femre me telefon.

Ndonëse ky veprim nuk ndalohet për policinë, një qytetari i ka tërhequr vëmendjen i cili e ka xhiruar dhe ka dërguar videon në Magazina.al.

Sigurisht ajo mund të ketë qenë vajza e tij, por duket interesant një polic në rolin e fotografit

https://video.gjirafa.com/video-1614504280-mp4

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *