Rruga “Nikola Tesla” në Tetovë me trotuarë, ndriçim LED dhe kanalizim atmosferik të ri!

Njofton Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami:

Advertisement

“S’KA KOHË PËR PUSHIM, RINDËRTOJMË INFRASTRUKTURËN E QYTETIT

Rruga “Nikola Tesla”, e cila u harrua tërësisht nga udhëheqësia e kaluar e komunës, falë angazhimit tonë, kjo rrugë do të marrë një fytyrë të re. Në terren tashmë kanë nisur punimet për rikonstruksionin e plotë të saj. Rruga “Nikola Tesla” së shpejti do të marrë një pamje të re, moderne dhe europiane!

•kanalizim atmosferik i ri 🕳️✅
•ndriçim publik i ri LED 💡✅
•trotuare për lëvizje të lirë e të sigurtë për këmbësorët tanë 🚶‍♂️🚶‍♀️🕴🏻🧑🏼‍🦽👩🏼‍🦽

Të zotuar për një Tetovë më ndryshe, më të mirë për të gjithë. Qëllimi ynë janë veprimet, jo fjalët. Vazhdojmë pa pushim!”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *