Xhaferi: Nuk janë krijuar kushte për të pirë marijuanë në vend të cigareve

Në vendin tonë, ende nuk janë krijuar parakushte për legalizimin dhe përdorimin rekreativ të marihuanës, tha kryetari i parlamentit Talat Xhaferi, pasi kryeministri Zoran Zaev njoftoi dekriminalizimin dhe legalizimin e përdorimit të marihuanës.

Advertisement

“Në vend të cigareve, për të pirë marijuanë, unë besoj se nuk janë krijuar parakushte perceptuese për qytetarët tanë për këtë çështje dhe nuk janë krijuar parakushte për legalizimin e përgjithshëm për përdorim rekreativ,” tha Xhaferi për TV 21.

Duke u përgjigjur në pyetje, ai theksoi se për të bllokuar ligjin BDI-ja, nuk ka nevojë që të bjerë Qeveria por, siç tha ai, ka instrumente në Parlament.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *