Llotaria Shtetërore: Fitoi banesë me vetëm 100 denarë

Një lajm i mrekullueshëm vjen nga Llogaria Shtetërore. Familja Sekullovski është fitues i parë i banesës nga instant loja shpërblyese “Shtëpi, e ëmbla shtëpi”, njofton Gazeta Populli.

Advertisement

“Mirjana dhe Goceja nga fshati Arvat i Resnjës, me vetëm 100 denarë “gërvishtën”, banesë në Shkup. Ishte kjo banesa e parë nga gjithsej pesë banesat që do të ndahen nga instant loja shpërblyese “Shtëpi, e ëmbla shtëpi” e Llotarisë Shtetërore. Vlera e banesës është 2.914.181 denarë, aq sa ishte vlera e fitimit, banesë kjo me madhësi prej 32.25 metra katrorë përfshirë të gjitha shtesat e tjera, siç janë tatimi mbi pronën, shpenzimet për tjetërsim, e tjerë”, njoftojnë nga Llotaria e Maqedonisë.

Lumturia nuk dihet kurrë, nuk zgjedh vetëm këmbëngulësin, por ata inkurajon dhe ata që nuk besojnë në të, duhet vetëm t’i jepet një shans. Ne po paralajmërojmë një takim tjetër me familjen e lumtur Sekulovski, pasi përfundimi i procedurës për dokumentacionin e plotë për dorëzimin banesa, kur gjithçka është gati për të dorëzuar çelësat.

Lotaria e menjëhershme “Shtëpi, e ëmbla shtëpi” është llotaria e parë e Shtetit me një çmim të tillë-apartament, jo një por 5, dhe përveç tyre ofron 495 000 denarë para në dorë, pastaj 15 fitime në vlerë prej 100,000 denarë dhe 30 fitime nga 50 000 denarë.

Për vetëm 100 denarë keni mundësinë të bëheni pronar i njërës nga këto
5 apartamentet që janë të vendosura në një nga ndërtesat më të bukura në Komunën e Aerodromit në Shkup.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *