Skandal/ Grushta në mes vajzave në mes të Dibrës, zihen për të dashurin (Video)

Një tjetër rast sherri mes vajzash ka ndodhur në Shqipëri.

Advertisement

Dy vajza në Dibër janë filmuar duke u zënë me njëra-tjetrën dhe shkak është bërë çështja e të dashurve.

Siç duket edhe nga pamjet, vajzat qëllojnë me grushte njëra-tjetrën ndërkohë që një qytetar mundohet të ulë gjakrat dhe t’i ndajë.

Theksojmë se raste të tilla po raportohen shpesh në vendin tonë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *