E fundit: Numërohen mbi 18 mijë vota me kusht, ky është rezultati

Në Qendrën për Numërim dhe Rezultate (QNR) është duke vazhduar procesi i numërimit të votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta.

Sipas të dhënave të fundit deri tani janë numëruar 18 mijë e 571 vota.

Vetëvendosje ka marrë më së shumti vota, gjithsej deri tani 9 mijë e 361 vota.

Partia Demokratike e Kosovës 3 mijë e 475 vota.

Lidhja Demokratike e Kosovës  1 mijë e 951 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 1 mijë e 552 vota.

Pas numërimit të votave me kusht, KQZ do të fillojë numërimin e votave nga diaspora. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *