Seancë e re gjyqësore për “Organizatorët e 27-Prillit”

Në Gjykatën Penale-Shkup sot duhet të vazhdoj gjykimi për “Organizatorët e 27 Prillit’. Gjykimi për këtë lëndë është akoma në fazën e dëshmive. Në seancën e fundit u dëgjuan më shumë dëshmitarë të propozuar nga mbrojtja e të akuzuarit Mile Janakievski.

Rastin e udhëheq gjykatësi Ilija Trpkov, derisa përfaqësues i prokurorisë është Villma Ruskoska. Të akuzuar në këtë lëndë janë ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanovski, ish ministrat për transport dhe arsim, Mile Janakievski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish drejtori i DSK-së, Vlladimir Atanasovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *