Armë e ftohtë në gjykatën penale në Shkup në çështjen Target të Mijallkovit (Foto)

VLADIMIR VARELOV në hyrje të Gjykatës Penale Shkup, si i pandehur në çështjen TARGET TVRDINA, u përpoq të fuste një Arme te ftoht, model COLOMBIA, (si në foto).

Advertisement

Thika e VARELOVIT u gjet në hyrje gjate kontrollit dhe u konfiskua, u bë një raport dhe do të zhvillohet një procedurë. Arsyeja pse ai u përpoq të sillte një armë të ftohtë në gjykatë është e panjohur shkruan Faktiditor.ch

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *