Dy persona kanë sulmuar fizikisht një 28-vjeçar në Shkup

Me datë 23.11.2022 në ora 20:15 në Stacionin Policor Qendër, G.M.(28) nga Shkupi ka raportuar se rreth orës 18:00 në sheshin Shën Klementi i Ohrit” në Shkup është sulmuar fizikisht nga dy persona, me çka njëri prej tyre ka përdorur mjet të fortë dhe i ka shkaktuar lëndime.

Advertisement

Janë marrë masat për zbardhjen e rastit.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *