Pranga për dy shtetas kosovarë që plagosën djalin e Sulejman Rexhepit

Dy shtetas të Kosovës janë arrestuar nga policia si të dyshuar për plagosjen e djalit të ish kreut të BFI-së, Sulejman Rexhepi, Zeglul Rexhepin, që ndodhi dje rreth orës 16:00 në lagjen Gjorçe Petrov.
Sipas policisë bëhet fjalë për 40-vjeçarin B.V dhe 38 vjeçarin L.I të cilët me makinë e tyre “Golf” janë kapur rreth orës 19:00 në “Rrugën e Kaçnikut”.
Për të dy të arrestuarit do të ketë kallëzime penale adekuate pas dokumentimi të rastit.

Foto: Ilinka Iljoska – Sloboden Peçat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *