Arrestohet një person nga Bogovina e Tetovës, policia i gjen thikë

Foto ilustrim

Dje rreth orës 21:00, në Çellopek të Tetovës, pjestarët e policisë të SPB Tetovë e kanë arrestuar 30-vjeçarin A.I. nga Bogovina e Tetovës, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij dhe në veturën e tij “rover” që po drejtinte, tek ai është gjetë dhe konfiskua një thikë.
Pas pastrimit dhe dokumentimit të çështjes kundër personit A.I. do të pasojë parashtresë adekuate sipas Nenit 80 të Ligjit për Armë.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *