Zaev i vendosur ta luftoj korrupsionin: Ka ardhur koha ti çmontojm mbetjet e regjimit

Kryeministri Zoran Zaev tha se qeveria e ka miratuar programin për luftim të korrupsionit dy muaj pas publikimit të planit “Aksion 21”.

Advertisement

“Po vendosim mekanizma të qartë, qytetarët dhe mediat të flasin qartë dhe me zë që të vendoset rend, drejtësi, disiplinë. Qeveria edhe qytetarët janë në të njëjtën anë në luftën kundër korrupsionit. Plani ka për qëllim të pengojë korrupsionin në pushtetin aktual, por edhe të zbulojë instalimet e regjimit të kaluar”, ka thënë Zaev, përcjell SHENJA.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *