Vetëvendosje “i shkel” partitë tjera, merr 76% të votave të diasporës të numëruara deri në ora 23

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve, sipas përditësimit të fundit, ka arritur t’i numërojë 25,798 vota.

Advertisement

E nga këto vota ashtu edhe siç pritej, po prin Lëvizja Vetëvendosje me 19,626 vota apo 76%, e ndjekur nga partitë tjera LDK 2173 vota, PDK 2120 vota, AAK 855 vota dhe NISMA 200 vota.

Me përfundimin e numërimit të votave me postë, KQZ do të publikojë rezultatin final të zgjedhjeve parlamentare të 14 shkurtit. 

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *