Krim i shëmtuar në Dejnë të Rahovecit, e djegin qenin e mbi të i vendosin kurora lulesh

Në fshatin Dejnë të Rahovecit ka ndodhur një vepër ç’njerëzore. Një qen është djegur i tëri nga persona ende të panjohur.

Advertisement

Vepra makabre dhe e tmerrshme ka ndodhur buzë Drinit të Bardhë.

Tallja me krimin e bërë ka vazhduar me vendosjen e luleve mbi qenin e djegur.

Vepra të ngjashme të torturës dhe vrasjes së kafshëve janë parë edhe në të kaluarën në vendin tonë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *