Padi penale për pronarin e kafenesë nga rrethina e Tetovës

Pronari i një kafeneje nga fshati Pirok, rrethina e Tetovës u ka shërbyer mysafirëve edhe pas mesnatës

Advertisement

Pronari i një lokali në fshatin Pirok të Tetovës mori padi penale sepse kishte pas mysafirë në objektin mysafir pas mesnatës, megjithëse furnizuesit e ushqimit sipas protokolleve për mbrojtje nga kovid-19 nuk lejohen të punojnë pas orës 18:00.

-Më 23.12.2020 në orën 00:30, zyrtarët e policisë të SPB Tetovë konstatuan se një objekt hotelierik në fshatin Pirok, rajoni i Tetovës, në pronësi të G.P (45), ka punuar pas kohës së lejuar dhe disa persona ishin brenda, për shkak të së cilës pronari i objektit do të akuzohet sipas nenit 206 të Kodit Penal për veprën e mosveprimit sipas rregullores shëndetësore gjatë epidemisë, informon Ministria e Brendshme.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *