Kapet një person me heroinë në Tetovë

Sot (03.03.2021) në ora 11:00 në Tetovë, nëpunës policorë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria J.S. (50) nga Tetova për arsye se gjatë kontrollimit tek ai është gjetur heroinë. Ai është arrestuar në stacion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të parshtrohet kallëzim përkatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *