Nxirret një trup i pajetë nga ujërat e lumit Vardar

Më datë 28.01.2023, rreth orës 12:44 në SPB është lajmëruar se përgjatë lumit Vardar në Lisiçen e Poshtme ishte duke lundruar një kufomë e njeriut, e cila është nxjerrë nga uji pak më vonë nga zjarrfikësit e Shkupit. Një mjek nga Shërbimi i Urgjencës Mjekësore ka konfirmuar vdekjen.

Advertisement

Një ekip nga SPB Shkup ka kryer hetimet në vendngjarje dhe është njoftuar Prokurori Publik, me urdhër të të cilit trupi i pajetë është dorëzuar për autopsi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *