I mituri nga Gradeci sulmohet nga babai i të dashurës dhe një i afërm tjetër i saj

Sot në orën 05.00, personi Sh.B. (41) nga Gradeci i Gostivarit në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 01.00 djali i saj i mitur ka qenë i sulmuar fizikisht nga babai i një vajze, me të cilën djali i saj i mitur ka qenë në një lidhje dashurie, gjithashtu më vonë djali i saj i mitur ka qenë i sulmuar edhe nga një i afërm i asaj vajze. Sipas raportit, sulmi kishte ndodhur para shtëpisë së vajzës informon Tetovasot.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të çështjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *