Është kërkuar paraburgim edhe për një person për shkak pjesëmarrjes në protestat për rastin “Monstra”

Është kërkuar paraburgim edhe për një person për shkak pjesëmarrjes në protestat për rastin “Monstra”. Prokuroria Publike e Shkupit, ka ngritur aktakuzë kundër 21-vjeçarit nën dyshimin se “më 26 shkurt mori pjesë në turmë që ka sulmuar policinë”. Kjo e dënueshme me nenin 385 të Kodit Penal dhe dyshimit se i njëjtë mund të arratiset ose ta përsërisë veprën.
“I dyshuari dhe më shumë persona kanë filluar të veprojnë bashkërisht ndaj policëve duke gjuajtur gurë, pllaka bekatoni, shufra metalike dhe mjete të tjera, në përpjekje që të shpërndajnë kordonin policore”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë THemelore Publike.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *