Valon Syla: “Këta të Maqedonisë janë më të këqi, s’ka ma të këqi se ta”

Valon Syla pronari i gazetës Metro, i shumë komentuari i ditëve të fundit për shkrimin e tij ofendues ndaj shqiptarëve në diasporë, sot në emisionin debativ Debat Plus ka komentuar për sulmin ndaj tij dhe mes tjerash kur ka përmendur kërcënimet është shprehur se “Këta të Maqedonisë janë më këqij, s’ka më të këqij se këta”.

Advertisement

Emisionin e plotë mund ta ndiqni këtu: https://fb.watch/2zvEDZaaTT/
Niveli i debatit te tij tregon edhe vet autoritetin e tij, keshtu qe hapesira e lejuar neper emisione televizive per individ (banalist) te tille tregon mjerimin e mediave ne Kosove.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *