Maqedoni e Veriut: Propozohen dasma pa muzikë “tallava”

Të mos ketë valle, por vetëm “tanc” për çiftin e ri në fillim të dasmave, numër të kufizuar të mysafirëve, kamarierë me maska dhe orar pune deri në ora 21.

Advertisement

Këto janë pjesë e protokollit për punë të përgatitur nga përfaqësuesit e restoranteve për dasma në Maqedoninë e Veriut.

Përfaqësuesit e restoranteve për dasma, kërkojnë që Komisioni për sëmundje infektive t’i përkrahë kërkesat e tyre dhe të lejohen ahengjet familjare.

Megjithatë, muzikantët nuk janë të kënaqur nga propozimi, sepse edhe ata kërkojnë leje për muzikë live, që e kanë burim themelor të ekzistencës.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *