Shembull për zyrtarët e koггuptuar – Shkatëггohen në shesh dhjetëra vetura të blera me para të dyshimta (VIDEO)

Një video e para disa viteve po bëhet sêrish virale në rrjetet sociale. Bëhet fjalë për pamjet e shkatëггimit të dhjetëra automobilëve të funksionarëve shtetërorë në Filipine, të cilët siç thuhet në sqarim, kanë qënë të koггuptuar. Kjo paraqitet si mënyra më e bukur për t’i treguar botës se si e trajton koггupsionin Shteti Filipinas, duke i nxjerrë në shesh të gjitha veturat e blera me para të dyshimta dhe duke i shkatëггuar me eskavatorë të mëdhenj sipër, informon in7.

Advertisement

Ndërkohë, Maqedonia e Veriut para pak javësh u rendit në vendin e 111-të, duke pësuar rënie të ndjeshme në listën e vendeve më të koггuptuara në botë, sipas Transparency International dhe indeksit për perceptim të koггupsionit. Gjatë kësaj jave, Qeveria e Maqedonisë së Veriut solli plan aksional se si do ta 1uftojë koггupsionin. Në Maqedoni janë krijuar disa institucione shtetërore ndër vite, të cilat qëllimin bazë e kanë 1uftën ndaj këtij fenomeni, por deri tani, siç duket nuk kanë pasur sukses./in7.tv/

Shikoni videon më poshtë

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *