Zjarr në Liqenin Treska në Saraj

Një zjarr i madh është shfaqur sonte në Liqenin Treska. Ekipet zjarrfikëse pas lajmërimit kanë arritur në vendin e ngjarjes por nuk kanë mundur të hyjnë brenda për shkak të derës së mbyllur, njofton Sitel. Pas intervenimit të policisë dhe tentimit për thyeje të derës, kanë arritur ekipet e Ndërmarjes komunale Saraj të cilët menaxhojnë me liqenin. Për momentin ekipet janë në teren. Nuk dihet saktë çka është djegur, por ky nuk është rasti i parë i zjarit në Liqenin Treska.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *