Fitim Rama 16-vjeçari që iu bashkua UÇK-së, qante çdo ditë deri sa u pranua (Video)

Ishte vetëm 16-vjeç, por dëshirën e kishte të madhe që të bashkohej me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Për shkak të moshës, UÇK-ja në fillim e kishte refuzuar, por Fitim Rama i cili në atë kohë ishte i mitur kishte insistuar shumë që të veshte uniformën dhe t’i bashkohej lutfës.

Advertisement

Kjo deshirë e tij e madhe për të shkuar në lutfë, në atë kohë kishte tërhequr vëmendjen e mediave suedeze të cilat e kishin intervistuar Fitimin në kohën e lutfës. 

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *