Banori i Llacës sulmon fizikisht një 59-vjeçar nga fshati Sellcë

SPB Tetovë njofton për ngjarjet e djeshme që kanë ndodhur në territorin e Tetovës dhe Gostivarit. Mes tjerash kemi edhe një raportim për sulm fizik, pas disa keqkuptimeve në trafik.

Advertisement

Njoftimi i plotë nga policia e Tetovës:

Dje (4-mars) në orën 15.00, personi B.I. (59) nga Sellc e Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 14:20, për shkak të keqkuptimeve të tyre në trafik në rrugën “Karaorman” në Tetovë kishte qenë i sulmuar fizikisht nga D.M. (45) nga fshati Llacë e Tetovës.
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *