Këta janë dy personat që mbetën të vrarë mbrëmë në Shkup (FOTO)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmë në Fushë Tophanë të Shkupit, ku mbetën të vrarë dy persona të moshës 24 dhe 28 vjet. Viktima të vrasjes së dyfishtë që ndodhi rreth orës 03:00, në rrugën “Brigada Maqedono-Kosovare”, në Fushë Topanë, janë Afrim Berisha dhe Burim Vardar. Sipas burimeve të njejta viktimat janë vrarë në automobil./GazetaPopulli.net/

Advertisement

Foto e viktimave:

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *