Udhëheqës i tifogrupit “Shvercerat” Omer Bunjaku dhë këngëtari Shpat Kasapi këshilltarë të zv.kryeministrit Grubi

“Omer Bunjaku, udhëheqësi i “Shfercerat”dhe Shpat Kasapi, këngëtari popullor, që nga 13 Nëntori janë këshilltarë të Zëvendës Kryeministrit të parë dhe Ministrit të Sistemit Politik, Artan Grubi, shkruan” Prizma “.

Advertisement

Biografia e Bunjakut është e shkurtër, mezi ka 70 fjalë, gjysma e të cilave janë shpenzuar duke përshkruar anazhimin si këshilltar aktual të Grubi.

Sipas “Prizma”, duke iu referuar biografisë së marrë nga Qeveria, ai ka diplomuar në turizëm dhe menaxhment, është drejtor i klubit të futbollit Shkupi, dhe përveç maqedonishtes dhe shqipes, ai gjithashtu flet anglisht dhe turqisht.

Bunjaku njihet si drejtuesi i grupit të tifozëve “Shfercerat”, grup ky ku bashkthemelues është edhe Grubi. Ai ka një dosje ‘të trashë’ të policisë dhe problemeve me ligjin nga viti 2011. Këshilltari aktual i Grubi gjithashtu mori pjesë në përleshjen në Kala të Shkupit në 2011 për ndërtimin e kishës-muze. Jo vetëm që mori pjesë, por Zëvendës Ministri i atëhershëm i Policisë, Xhevad Buçi, e liroi përkohësisht kur nxori prangat para kamerave të televizionit. Emri i tij u gjet më vonë në vendimin e rreth 50 personave të dënuar për këto incidente, të cilat shqetësuan publikun dhe prishën marrëdhëniet ndëretnike për një kohë të gjatë një dekadë më parë. “Pas shpalljes së vendimit për të dënuarit, Grubi dhe kreu i partisë, Ali Ahmeti, gjithashtu reaguan publikisht duke dënuar vendimet me dënim,” shkruan Prizma.

Ndërsa këngëtari i sapoemëruar këshilltar Shpat Kasapi është nga Tetova, njëherit djali i ish-deputetes nga rradhët e LSDM-së Gjylymsere Kasapi. Talenti i tij është muzika, kryesisht tallava. Ai ka mësuar në shkollën fillore “Liria” në Tetovë pastaj ka shkuar në kolegjin turk “Yahya Kemal” në Shkup kurse fakultetin e kreu në Universitetin “FON” në Shkup, shkruan në Wikipedia

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *