OBSH: Për pak muaj do të jetë përballuar pandemia

Diskutime të tilla morën hov edhe nga fjalët që qarkulluan, sikur Obsh pret një fund të shpejtë të pan’ demisë.Drejtori i OBSH-së për Europën, belgu HansHenriKluge, në një intervistë për radion daneze citohet të ketë thënë, se për pak muaj do të jetë përballuar pandemia”.

Advertisement

Se në fillim të 2022 ne do ta kemi lënë pas pandeminë”, sqaron më tej drejtori, por Kluge thotë në se beson, që nuk do të jenë më të nevojshme masat e bezdishme.

Edhe epidemiologu KarlLauterbach mendon ngjashëm dhe i paralajmëron poli’tikanët që te mos nxitojnë me zbutjen e masave. Kryeministri i bavarisë në radion Bayrische Rundfunk duke iu referuar konsultimit mes landeve dhe federatës.

Sipas OBSH-së në mbarë botën shifrat e infeksioneve që prej dy muajsh po bien dukshëm, madje qartazi më shpejt nga sa ishte parashikuar,ditorja.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *