Alimi: Po JU si po ndjeheni që patët gisht në burgosjen time?!

Shkruan Feta Alimi

“Thojn “Koha shêron plagët”!
Por ka edhe kur “Koha krijon plagë”

48 muaj nga shqiptimi i denimit!
55 muaj burg efektiv!
Kur kthej koken mbrapa me sillen nder mend gjith ato vuajtje persekutime e linçime te familjes time, pau ndal asnje sekond te vetme!
E kjo nuk FALET.
Djer tash mekan luftuar nga jasht dhe i kam perballu pau hamend pêr asnje moment të vetëm.
Ja pra me Zotin para po mbaron edhe kjo.
Po JU si po ndjeheni që patet gisht në burgosjen time???!!!
Turpi ju ndjekt ne shtat breza.
E Zoti ju mallkoft me familjet e juaja.

Ju përshëndes nga thellsia e zemres gjith juve qe ndjet e ndat dhimbjen bashk me familjen time❤🔥”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *