Borrell: Kosova është pajtuar ta nis menjëherë zbatimin e nenit 7 – “Asociacionit”

Kosova është pajtuar të nis menjëherë zbatimin e nenit 7 të marrëveshjes 11 pikëshe me Serbinë, ka thënë Josep Borrell, menjëherë pas takimit 12 orësh me Albin Kurtin dhe Aleksandër Vucic-in.

“Zbatimi i nenit 7 Kosova është pajtuar te nis menjëherë, kur them menjëherë, them menjëherë. Do të nis negociatat për themelimin e një niveli te përshtatshëm vetë menaxhimi për komunitetin serb të Kosovës”./Albanianpost.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *