“Në rrugën Shkup – Bllacë nuk ndërtohen fabrika, por kazino” – Kritika të Mexhitit për Artan Grubin

“Në rrugën Shkup – Bllacë nuk ndërtohen fabrika, por kazino”. Kështu vlerësoi sonte në Klan Debat, Izet Mexhiti, njëri nga kritikuesit më të mëdhenj të Artan Grubit dhe ndoshta personi kryesor në krye të “Grupit të zjarrit”.

Sipas Mexhitit, Grubi e ka keqpërdorur flamurin e BE-së në propozimin e ligjit për lojërat e fatit dhe për këtë sipas tij, ka kritika edhe nga Ambasadori i BE-së.

“Ka tendencë që të themelohet një kazino onlajn në qeveri”, tha mes tjerash Mexhiti./KlanMacedonia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *